Servis računala i drugih uređaja

Servis prijenosnih i stolnih računala te drugih uređaja kao što su tableti, printeri, fiskalne kase i drugo. Posjedujemo iskustvo u radu sa mnogo različitih brendova i modela računala i računalnog hardware-a te rješavamo većinu problema u kratkom roku. Računalo možete sami dostaviti u naš servis ili Vas možemo posjetiti u Vašem domu ili uredu bez skrivenih dodatnih troškova.

Zašto uzeti servis u FRANZ NET-u?

Obratite nam se s povjerenjem. Ono što možemo učiniti za Vas je da vas riješimo briga uzrokovanih računalima. Jamčimo Vam da će nakon našeg servisa Vaše računalo raditi puno bolje i brže nego kada je bilo novo. Prepustite se u naše ruke i prihvatite naše prijedloge, a pritom ćemo paziti da troškove smanjimo na minimum.

  • Spašavanje zaraženih računala
  • Servis računala (hardware)
  • Ubrzavanje rada računala
  • Servis printera
  • Servis drugih uređaja

Imate pitanja? Trebate pomoć? Sada?

Slobodno nas kontaktirate i dobit ćete u roku od 24 sata (a i prije) odgovor koji će Vam pomoći te čemo zajedno napraviti plan za Vaše poslovanje. Dostupni smo na email: info@franz-net.hr

Obratite nam se s povjerenjem!

IT održavanje paketi su promjenjivi te mogu biti prilagođeni Vašim potrebama i zahtjevima.

    Unešeni podaci biti će upotrebljeni isključivu u svrhu inicijalnog kontakta od strane našeg spacijaliste!
    Trebate savjet u odabiru naših usluga? Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli u izboru i savjetovali Vas što je najbolje za Vas i Vaše poslovanje.